20 Şubat 2015 Cuma

kompaktör nedir

Kısaca torak sıkıştırma aleti olarak bilinen kompaktör, kazı çalışmalarından ve inşaatlarda kullanılan en önemi aletlerden biridir. Fiyatlarının yüksek olması dolayısı ile inşaat firmalarını uygun fiyatlara kompaktör bulmak için uğraştırsa da, Şenerler Makina olarak bizler bu işe el attık ve sizler için uygun fiyatlara inşaat malzemeleri satmaya başladık.
logo
Çeşitli inşaat malzemeleri ve her fiyat aralığına uygun sağlam ve dayanıklı malzemeleri Şenerler akina ayrıcalığı ile bulabilirsiniz. Kompaktör fiyatları 2 bin lira ile 6 bin lira arasında değişerek sizlere uygun fiyatlarda seçenekler bulunmaktadır. Sadece kompaktörde değil, demir kesme bükme makinası ve betoniyer malzemesinde de uygun fiyat ve hızlı kargolama seçneklerini sizlere sunmaktayız. World karta 2+6 yani 8 aya varan taksitlendirme seçeneklerimiz ile tüm inşaat sektörü ürünlerinde sizlere hizmet veriyoruz. İstanbul içi kargolarda 1000 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo seçeneğimiz ile sizlere büyük fırsatlar sunmaya devam ediyoruz. www.senerlermakina.com adresinden bizlere ulaşabilir, kompaktör, demir kesme bükme makinası ve betoniyer gibi daha bir çok malzemeler hakkında da bilgi alabilir ve malzemeler hakkındaki olumlu olumsuz yorumları okuyabilir ve bilgi sahibi olabilirsiniz.
satis@senerlermakina.com adresimize mail atarak yada sitemiz içerisinde bulunan canlı destek menüsü ile bizlere mesaj yolu ile ulaşabilirsiniz.
Sitemiz menüsünde bulunan iş bankası, finansbank ve garanti bankası iban numaralarından bizlere kredi kartı veya maaş kartınız ile ödeme yapabilirsiniz.

kompaktör nedir Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder