3 Nisan 2015 Cuma

Maraş Haberleri

Haber tekniği son derece katı kaidelere tabidir. Haberi yazan kişinin, sahip olduğu yaratıcılık alanı hudutludur. "Okurlarımız için yazıyoruz, ile ilgili yazı yazdıklarımız için değil" görüşü hakimdir. Nitekim hatır için gazetecilik yapmak mahzurludur.
Maraş haber olarak kurmuş olduğumuz internet sitemizde en aktüel haberleri, 1. Ağızdan ve hatasız bir şekilde izleyebilirsiniz. Sizlere sunduğumuz bu imtiyazlı olanaklar bunlarla hudut değil. Bir hayli menü üzerinden sizlere hizmet veren Maraş haber ziyaretçileri için tüm olanakları sunmaktadır.
Haber, aktüel ve enteresan bir olayın olduğunca nesnel ve gerçeğe uygun bir biçimde sunulmasıdır. Haber metninde her türlü taraflı değerlendirmelerden ve söz oyunlarından uzak durulur. Metin kısa, haber dili de yalındır.
Bizlerde Kahramanmaraş haber olarak sizlere en güncel ve en doğru haberleri emin bir şekilde sunuyoruz. Maraş haber sadece Kahramanmaraş içinde ki haberleri değil Türkiye genelindeki haberleri de sizlere sunmaktadır. Maraş haberleri, gündelik olarak saat saat güncellenerek ziyaretçilerine en son ve son dakika haberlerini paylaşarak bilgi paylaşımı yapmaktadır. Maraş haber sizlere sıhhat, teknoloji, kültür-sanat gibi bir çok konuda da bilgi paylaşımı yapmaktadır.

Maraş Haberleri Rating: 4.5 Diposkan Oleh: Unknown

0 yorum:

Yorum Gönder